MYSTERY SHOPPER

Vad är det som egentligen händer ute i butik? Det är det många av våra kunder som gärna vill veta. Genom att arbeta som Butiksobservatör så hjälper du till att ta reda på det genom att besöka butiker för att antingen köpa något eller bara efterfråga information. För att lyckas behöver man kunna observera hur butikerna fungerar och sedan sammanställa sitt besök i en rapport. Noggrannhet och förmåga att kommunicera är viktiga egenskaper.

EVENTPERSONAL

Vi tror starkt på det personliga mötet och att det är ute i butik som kunder väljer vilket varumärke/produkt man ska köpa. Som eventpersonal möter du konsumenter på plats i butik och demonstrerar produkter för att guida dem igenom deras köpprocessen.

Du kan ha träffat på oss ute i butik när vi har bjudit dig på mat eller visat dig hur kameror fungerar. Eller så har vi till och med stylat ditt hår!

MERCHANDISER

När till exempel Adidas släpper nya produkter vill de så klart att detta ska synas i alla deras återförsäljarkanaler. Då finns vi till hands och ser till att på kort tid sätta upp nytt kampanj material ute hos deras återförsäljare och samtidigt utbildar vi butikssäljarna på de nya produkterna.

Mellan produktlanseringar besöker vi våra kunders återförsäljare kontinuerligt för att säkerställa att deras produkter exponeras på rätt sätt.

 

SÄLJARE

Att jobba som säljare handlar oftast om att lyssna och förstå butikens utmaningar och behov. Man måste tycka om att ta kontakt med andra människor och genuint intressera sig för deras verksamhet. Utbildning om produkterna du ska sälja samt säljargument får du av oss tillsammans med vår kund.

Detta kanske är starten på en framgångsrik säljkarriär?

REMARKABLE TEAMET

Att jobba i Remarkable teamet betyder att man sitter med oss på Fridhemsplan och att man tillhör en ganska liten grupp med stark gemenskap. Vi har olika typer av uppdrag och behöver alltid hjälp med att genomföra dessa åt våra kunder. Hos oss får man kontakt med de starkaste konsumentföretagen som finns och har därför stora möjligheter att utveckla sitt retailintresse.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor